Rıdvan Dilmen: Sergen Yalçın'ın otoriter ve cool bir duruşu var

Rıdvan Dilmen: Sergen Yalçın adaletli bir teknik adam, oyuncu bu adaletli hissetmeli. Derbide goller yemesine rağmen Utku Yuvakuran'la devam etti. Fabrice N'Sakala geçen hafta gol attı ama Sergen Yalçın, Rıdvan'ı oynattı. Otoriter ve cool bir duruşu var."

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Kasımpaşa maçının ardından NTV'nin %100 Futbol programında Sergen Yalçın'a övgüler yağdırdı. Siyah-Beyazlılar'ın son 6 maçın 5'ini kazanarak şampiyonluk adayı olduğunu gösterdiğinin altını çizen Dilmen, şunları söyledi:

"Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'dan 9 puan! 10 gol atmış, 5 gol yemiş bir Beşiktaş. Bu camia için çok değerli. Sergen Yalçın adaletli bir teknik adam, oyuncu bu adaletli hissetmeli. Derbide goller yemesine rağmen Utku Yuvakuran'la devam etti. Rıdvan Yılmaz her gün üzerine koyarak devam ediyor. Çaylak bir oyuncu ama çok sakin oynuyor. Fabrice N'Sakala geçen hafta gol attı, hazırlanmak için bir hafta geçti ama Sergen Yalçın, Rıdvan'ı oynattı. Sergen Yalçın'ın otoriter ve cool bir duruşu vardır."

"Sergen Yalçın bir tek psikolojik hata yaptı. Rachid Ghezzal keyif almaya başlamış, geliyor adam ama çıkardı. Çünkü iyi oynayan oyuncu saate bakar ve maçın bitmemesini ister. Sergen Yalçın'ı eleştirmiyorum, bunları bilen bir insan. Bence Ghezzal devam etmeliydi. Bundan sonra N'Sakala'yı değil Rıdvan'ı tercih ederim. Bir kere adı güzel (gülerek). 15 sene sol bekin hazır işte. Bu arada N'Sakala sol önde oynamaz, sakın öyle düşünmeyin, Rıdvan'la sol bek için çekişir."

Rıdvan Dilmen: Sergen Yalçın'ın otoriter ve cool bir duruşu var ile ilgili etiketler Beşiktaş Kasımpaşa Rıdvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.