Rıdvan Dilmen: Başakşehir iyi kulüp, Beşiktaş büyük kulüp

Rıdvan Dilmen: "8 eksiği var, seyircisi yok. Beşiktaş'ın göğsünde 1903 yazıyor. Başakşehir iyi kulüp, Beşiktaş büyük kulüp... Ayağa kalkıp alkışlayasım var. Her saniyesi güzel bir oyun oldu. Başakşehir 2. yarıda iyi oynadı. ‘ben mücadele edesem bu lige fazlayım’ dedirtti. "

NTV'de yayınlanan %100 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir galibiyetini yorumladı. Dilmen, "Ayağa kalkıp alkışlayasım var. Her saniyesi güzel bir oyun oldu. Başakşehir 2. yarıda iyi oynadı. Giuliano goller kaçırdı, Chadli katkı sağladı. İlk yarıdaki Başakşehir gitti, Okan hocanın takımı geldi ve müthiş oynadılar. Bir anda 4-2'ye gelebilirdi maç" dedi.

Dilmen, şunları söyledi:

"Beşiktaş'a ilk yarıda 4 yıldız verdim, 2. yarı 2 yıldız verdim. O benim abartarak anlattığım Başakşehir 2. yarıda gitmiş, yerine gerçek Başakşehir gelmiş. Büyük kulüp Beşiktaş’ın savunma hattı zaafiyetleri ortaya çıktı. Bu güneşe kar dayanmaz. Geldigelecek.kom. Gol geliyorum diyor. Direğe çarpıyor… Giuliano 3 tane gol kaçırdı. Bir anda 2-4’e gelebilirdi maç emin ol!"

BEN OLSAM HİÇ ÜZÜLMEM

"2. sarıdan kırmızı ve penaltı… Büyük kulüp 3-0 öne geçiyor, büyük takım olduğunu hatırlayan taraf 10 kişi kalınca 3-2’ye getiriyor. Başakşehir ‘ben mücadele edesem bu lige fazlayım’ dedirtti. Büyük takım olduğunuzu mücadele ederek gösterebilirisinzi yoksa sıradanlaşırsınız. Büyük kulüpler çok iyi oynamadan da kazanabilir. Ama Başakşehir’in kazanmak için iyi oynaması lazım. Okan hoca 2. yarı bende iz bıraktı. Ben Başakşehir olsam bu yenilgiye üzülmem. Sergen Hoca da takımını maça çok iyi hazırlamış. 8 eksiği var, seyircisi yok. Beşiktaş'ın göğsünde 1903 yazıyor. Başakşehir iyi kulüp, Beşiktaş büyük kulüp..."

Rıdvan Dilmen: Başakşehir iyi kulüp, Beşiktaş büyük kulüp ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Beşiktaş Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.