Rıdvan Dilmen açıkladı! Fenerbahçe'de o isim yolcu...

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve sarı lacivertli kulüpte, yolların ayrılacağı ismi açıkladı.

"BU SEZON İÇİN SEYİRCİ OLMASIN"

"Bence bu sezon için seyirci olmasın, önümüzü görme açısından önemli. Risk alınacak durumda değil. Atalanta Teknik Direktörü, 62 yaşında, meğerse Mart ayında kendini karantinaya almış ve hastalığı geçirmiş. Ne olduğunu bilmediğimiz bir düşman ile karşı karşıyayız."

"Özellikle bilim insanlarımızın söyledikleri yönünde hareket etmemiz lazım. Biz evimizdeyiz, sporcu arkadaşlarımızın durumu böyle değil. Çok uzun süredir çalışan da, arada sekmeye uğrayan da var. Vakalar çıktı zaman zaman ama tamamen 12 Haziran'a konsantre olmuş durumdalar."

YABANCI SINIRI YORUMU

"Yabancı konusunda, önümüzdeki sıkıntı şurada oldu, Haliç'te Fatih hoca, yerli 14'ü açıkladıktan sonra 4 yıllığına gelmişti. 4 yıl biteli, 1 yıl oldu. Geçen yıldan itibaren konuşuyorduk, olmuyordu. Bundan sonra önümüzdeki sezon böyle bir sınıra indiriyoruz demek doğru değil ama şimdiden hazırlık yapıp 2021-22'de başlamak üzere kulüplere bildirmek lazım."

"KORONA VİRÜSÜ TESTİM POZİTİF ÇIKMIŞTI..."

"Ben Mart ayında test yaptırmıştım, pozitif çıktı. Kendimi karantinaya aldım, gerekli doktorları aradım, yarın bir daha test yapalım dediler, tekrar test yaptırdım, bu sefer negatif çıktı. Ben kendimi karantinaya aldım 14 gün, bir kez daha test yaptırdım, yine negatif çıktı. Test yaptırırken yanlış çıkabilir, o anda hafif bir enfeksiyon vardır, sonra olmayabilir gibi testlerin de yanılma payı var. Malatyaspor da muhtemelen küçük atlatmıştır."

"Bütün kulüplerimiz mümkün olduğunca sık test yapıyorlar. Testlerin merkezi bir şekilde yönetilmesi lazım. Oynamak istemiyorlar demek doğru olmaz. İnşallah ligi sağlıklı bir şekilde bitirirler."

"Galatasaray'ın, Trabzon'un, Başakşehir'in kaç gündür ne kadar antrenman yaptığını bilen var mı, yok. Ligler başladığında Galatasaray ve Trabzon 45 günlük hazırlanma sürecini geçirmiş olacak. Mart ayından itibaren oynamıyorlar ama sahaya indiler, testlerini yaptırdılar."

"ISLA İLE YOLLARIN AYRILACAĞINI DUYDUM"

"Isla ile yolların ayrılacağını duydum. Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu transferi yönetiyor ve bir takım görüşmeler yapıyor. Mecburi takasları, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında camia değiştirmeleri de göreceğiz."

 

 

Rıdvan Dilmen açıkladı! Fenerbahçe'de o isim yolcu... ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fenerbahçe ısla
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.