Rıdvan Dilmen %100 Futbol ile maç reytinglerini yakaladı

TRT Spor ekranlarında %100 Futbol programı ile ekrana gelen Rıdvan Dilmen, reyting sıralamasında Trabzonspor-Galatasaray ile Fenerbahçe-Sivasspor maçlarından sonra 3. sırada yer aldı.

Futbolculuğu ve yorumculuğu ile bir efsane olan Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programındaki yorumları ile büyük ilgi görüyor.

Erbatur Ergenekon ile spor gündemini değerlendirerek Süper Lig maçlarını yorumlayan Dilmen, dün geceki programla maç reytinglerini yakaladı.

Rıdvan Dilmen %100 Futbol ile maç reytinglerini yakaladı

Türk futbolunda marka haline gelen Rıdvan Dilmen'in programı %100 Futbol, 12 Eylül 2021 tarihli Devre Arası ile, 7.75 reyting alarak Trabzonspor-Galatasaray ile Fenerbahçe-Sivasspor maçlarından sonra 3. sırada yer aldı. Genel reyting sıralamasında ise %100 Futbol, AB'de 9., ABC'de 8. sırada yer buldu.

Rıdvan Dilmen %100 Futbol ile maç reytinglerini yakaladı - Resim : 2

Rıdvan Dilmen %100 Futbol ile maç reytinglerini yakaladı ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen TRT Spor reyting %100 Futbol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.