Ricardo Rodriguez Fenerbahçe'yi istiyor!

Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında bulunan Milan'ın sol beki Ricardo Rodriguez konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

 Fenerbahçe'nin Ricardo Rodriguez transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İtalya'dan gelen haberlere göre Milan'ın sol beki Rodriguez, PSV yönetilcileri ile transfer görüşmesi yaptı ancak Fenerbahçe'ye gitrmek istiyor.

SKY Sport'tan Nicolo Schira'nın haberine göre PSV ile transfer görüşmesi yapan Rodriguez'in ilk tercihi Fenerbahçe. İsviçreli sol bekin PSV'ye gitmeye sıcak bakmadığı kaydedildi.

Ricardo Rodriguez Fenerbahçe'yi istiyor!

27 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'den resmi teklif beklediği ve bu yüzden de PSV ile yaptığı transfer görüşmelerini askıya aldığı belirtildi.

MENAJERİ KULÜP BİNASINDA!

Öte yandan Calcio Mercato'nun haberine göre Ricardo Rodriguez'in menajeri, Fenerbahçe'nin yeni teklifini iletmek için Milan binasına giriş yaptı. İsviçreli futbolcunun menajeri, Milan yönetimi ile görüşecek ve Fenerbahçe'nin teklifi masaya yatırılacak.

Ricardo Rodriguez Fenerbahçe'yi istiyor! ile ilgili etiketler Transfer Fenerbahçe Ricardo Rodriguez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.