Ricardo Quaresma bombası patladı! Duyurdular: Süper Lig'e geri dönüyor...

Ülkemizde Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen ve iz bırakan isimlerden biri olan Ricardo Quaresma'yla ilgili flaş gelişme yaşanıyor. Portekiz futbolunun yetiştirdiği en özel yeteneklerden biri olan yıldız futbolcu, Guimaraes ile sözleşmesi bittikten sonra kendisine henüz kulüp bulamadı ve boşta bulunuyor. 38 yaşındaki yıldız oyuncu kramponlarını asmaya niyetli değil. Q7 için yeniden Süper Lig yolu gözükebilir.

AS Gazetesi, bonservisi elinde bulunan ve sözleşme imzalayabilecek oyuncuları derledi. Bu isimlerden biri de Portekizli yıldız Ricardo Quaresma. Ülkemizde uzun yıllar Beşiktaş ve Kasımpaşa forması giyen ve ligimizde iz bırakan başarılı oyuncu kendisine kulüp arıyor. Kariyerinde Sporting, Barcelona, Porto, Inter ve Chelsea gibi dev kulüpler bulunan Q7, devre arasını bekleyerek Süper Lig'e geri dönmek istiyor.

EMEKLİLİĞİ DÜŞÜNMÜYOR

Ricardo Quaresma yaptığı açıklamada, "Henüz kramponlarımı asma zamanı değil. Hala futbol oynayabilirim ve henüz mutlu eden şeyi yapmaya devam etmek istiyorum" diyerek emekli olmayı düşünmediğini paylaştı. 38 yaşında olan Quaresma, futbolu bırakmaya niyetli değil.

SÜPER LİG'DEKİ PERFORMANSI

2010-2013 ve 2015-2019 tarihleri arasında Beşiktaş, 2019-2020 sezonunda ise Kasımpaşa forması giyen Ricardo Quaresma, iki takımda toplam 253 maça çıktı. Bu maçlarda 42 gol 78 asiste imza atan Quaresma, kariyerinin en iyi sezonlarını Porto'dan sonra Beşiktaş'ta geçirdi.

Portekizli yıldız, Beşiktaş taraftarıyla inanılmaz bir bağ kurdu. Kariyerinde Avrupa Şampiyonası ve Şampiyonlar Ligi zaferleri bulunan Q7, Beşiktaş ile de 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

QUARESMA KİMDİR?

Ricardo Andrade Quaresma Bernardo, 26 Eylül 1983 tarihinde Portekiz'in başkenti Lizbon'da dünyaya gelmiştir. Kariyeri kupalarla dolu olan 39 yaşındaki isim ülkesi Portekiz'in formasını da başarıyla giymiştir. Sporting altyapısı, U17 ve U19 takımları, Sporting CP, Barcelona, FC Porto, Inter, Chelsea, Beşiktaş, Al-Ahli, Porto, Kasımpaşa ve Vitoria Guimaraes'da oynamıştır. 1 Temmuz 2022 tarihinden beri kulüpsüzdür.

Ricardo Quaresma bombası patladı! Duyurdular: Süper Lig'e geri dönüyor... ile ilgili etiketler Beşiktaş Kasımpaşa Süper Lig Ricardo Quaresma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.