Rezil kitap üzerinden İslam'a saldırdı

Türkiye bugün Musa Dinç tarafından yazılan ve içerisinde bir tilkinin ayıya tecavüzünün anlatıldığı bölümün de bulunduğu rezil kitabı tartıştı. "Gül ve Düşün" adlı çocuk kitabındaki bu sapkınlığı yazar Mine Kırıkkanat iktidara, tarikatlara ve cemaatlere yıkmaya kalkıştı. Ancak, bilmediği skandal kitabın yazarının sol tandanslı CHP'ye yakın, AK Parti hükümetinin ise karşıtı bir çizgide olduğuydu. Yani Kırıkkanat bir kez daha baltayı taşa vurdu.

Cumhuriyet yazarı Mine G. Kırıkkanat İslam düşmanlığıyla tanınan bir isim. Bugün tüm Türkiye tarafından infialle karşılanan, içerisinde hayvanlar arasında geçen ve tecavüzü normalleştiren skandal ifadelerin yer aldığı Gül ve Düşün adlı kitap üzerinden yine müslümanları hedef aldı. 

Kitabı AK Parti hükümeti ile cemaat ve tarikatların üstüne yıkmaya kalkan Kırıkkanat, “İyi bakın Sayın Ziya Selçuk, bu sizin eseriniz. Tarikat ve cemaatleri makamınızı korumak için eğitime bulaştırdınız, yuları onların eline verdiniz, işte sonuç.” dedi.

Rezil kitap üzerinden İslam'a saldırdı

Ancak sol mahallenin kalemşörü Kırıkkanat tam anlamı ile baltayı taşa vurdu. Kırıkkanat, İslam düşmanlığı yapacağım derken bu kez kendisinin de içinde bulunduğu mahallenin pisliğini ortaya döktü. Çünkü skandal kitabın yazarının ne iktidarla ne cemaatlerle hiçbir ilgisi olmadığı gibi tam tersine karşılarındaydı. CHP'ye yakın, İslam'a uzaktı. 

Rezil kitap üzerinden İslam'a saldırdı - Resim : 2

Twitter’da AK Parti ve İslam karşıtlığı yapan Musa Dinç bir paylaşımda, CHP’li Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile aynı karede görülüyor. İşin garibi yanlarındaki tezgahta da skandal kitap Gül ve Düşün var. 

İşte Musa Dinç’in siyaseten bulunduğu mahalleyi açık ve net olarak ortaya koyan bazı paylaşımları:

Rezil kitap üzerinden İslam'a saldırdı - Resim : 3

Dinç, 2014 yılında attığı bu tweetinde İslam'a olan karşı duruşunu ve saygısızlığını 'Başı türbanlara kapatarak müslüman olunsaydı, o zaman tüm rahibelerin müslüman olması gerekirdi' sözleri ile ortaya koyuyor.

 Rezil kitap üzerinden İslam'a saldırdı - Resim : 4

Musa Dinç, bir başka tweetinde de Allah'ın yüceliğine vurgu yapılan tekbir üzerinden İslam ile şiddeti özdeşleştiriyor.

 Rezil kitap üzerinden İslam'a saldırdı - Resim : 5

Kırıkkanat'ın rezil kitap üzerinden iktidara yamamaya kalktığı Musa Dinç yukarıdaki tweetlerde de HDP'nin yüksek oy aldığı seçimden sonra sosyal medya üzerinden sevinç naraları atıyor.

Rezil kitap üzerinden İslam'a saldırdı - Resim : 6

Musa Dinç'in nerede durduğunu gösteren mesajları arasında firari Can Dündar'a övgüler dizdiği satırlar var. 

Rezil kitap üzerinden İslam'a saldırdı ile ilgili etiketler Mine Kırıkkanat Musa Dinç gül ve düşün Cumhuriyet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.