Rezan Epözdemir'in istifa gerekçesi... Galatasaray ile Fenerbahçe hiçbir zaman dost olamaz

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, bugün düzenlediği basın toplantısıyla Sportif AŞ'deki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa süreciyle ilgili bilgi veren Epözdemir, Galatasaray Sportif AŞ yönetimindeki görevlerinden istifa ettiğini ancak Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu'ndaki görevlerinden ise istifa etmediğini açıkladı.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, İstanbul'da bir otelde düzenlediği basın toplantısıyla  Sportif AŞ'deki görevlerinden istifasının nedenlerini anlattı...

Sportif AŞ'de kendisini istifaya götüren süreci aktaran Epözdemir, Beşiktaş maçından sonraki açıklamaları sonrasında yalnız bırakıldığını, sonrasında ise düşüncelerinin yönetim kurulu ile farklılıklar gösterdiğini söyledi.

Epözdemir, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin hiçbir zaman dost olamayacağını, bu dostluk durumunun her zaman karşısında olacağını belirterek, Galatasaray - Fenerbahçe kadın futbol takımlarının oynadığı maçın ardından Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik'in yaptığı açıklamalara kulüp nezdinde bir tepki gösterilmesi gerektiğini ancak bunun gösterilmediğini ve Erol Bilecik'in de yaptığı açıklamalar sonrasında özür dilemediğini kaydetti.

ELMAS: G.SARAY BAŞKANI ZIRT PIRT KONUŞMAZ 

Rezan Epözdemir ayrıca Sivasspor ile oynadıkları maçta hakem hataları olduğunu herkesin gördüğünü söyleyerek, bu konuyla ilgili bir tepki gösterilmesi gerektiğini başkan Burak Elmas'a aktardığını dile getirdi.

Epözdemir, "Sayın Burak Elmas'la görüşüp açıklama yapılması gerektiğini söyledim ama başkanımız, 'G.Saray başkanı zırt pırt konuşmaz, gündelik kaygılarla burayı yönetmiyoruz' dedi. Ben de Galatasaray başkanının iradesine karşılık bir şey yapmam" ifadelerini kullandı.

Rezan Epözdemir'in istifa gerekçesi... Galatasaray ile Fenerbahçe hiçbir zaman dost olamaz - Resim : 3

Rezan Epözdemir'in istifa gerekçesi... Galatasaray ile Fenerbahçe hiçbir zaman dost olamaz ile ilgili etiketler Galatasaray rezan epözdemir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.