Reza Zarrab'ın falcısı ortaya çıktı!

Çevresinde "Şuşu" olarak tanınan Şengül Boybaş, Russel Crowe'dan Adriana Lima'ya kadar bir çok ünlü ismin de danışanı çıktı!

ABD’de itiraflarda bulunan Reza Zarrab’ın Türkiye’deki çalışanları gözaltına alınırken, ABD’de tutukluyken yolladığı ve eliyle yazdığı talimatlar bulunmuştu. Zarrab’ın çalışanı Sinem Arslan’ın evinde yapılan aramada bulunan notlardan birinin Zarrab ile ilgili olduğu anlaşılan falcı yorumları dikkat çekmişti. Arslan, Zarrab’ın isteği ile görüştüğü falcının sözlerini kendisinin not alarak ABD’ye gönderdiğini anlatmıştı. Falcının, Zarrab ile ilgili “Klostrofobinin etkisiyle yanlış tercihler” ve “Hükümet sahip çıkmayabilir” gibi yorumlarda bulunduğu belirtilmişti.

Bu gelişmelerin ardından Reza Zarrab’ın falcısı merak konusu oldu.

Ünlülerin “spiritüel danışmanı” yani falcısı Şengül Boybaş…

Etiler’deki ofisinde konuklarına fal bakan Şengül Boybaş, su ve tarot falına bakıyor.

Ünlüler, siyasetçiler, iş adamları Şengül Boybaş’ı oldukça ciddiye alıyor. Dünyaca ünlü top model Adriana Lima da, Şengül Boybaş’ı görmek için bir günlüğüne İstanbul’a gelmiş ve kendisini oteline davet etmişti.

susu1

Çevresinde Şuşu namıyla tanınan Şengül Boybaş’a fal baktıran isimler arasında dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Russel Crowe da var. Crowe’nin “The Water Diviner” filminin çekimleri esnasında sürekli olarak Şuşu’yu aradığı ve birkaç defa özel aracıyla evinden aldırdığı bile söylenmişti.

Harrison Ford’un oğlu Ben Ford’un da babasının uçak kazasından sonra Şengül Boybaş’tan danışmanlık aldığı kulağımıza gelen bilgiler arasında.

BBC’nin Türkiye’yle ilgili gerçekleştirdiği röportaj serisinin bu ayki konuğu olacak olan Şengül Boybaş’ın Göbekli Tepe üzerine bir araştırma yaptığı ve yakında kitabının çıkacağı öğrenildi.

Reza Zarrab'ın falcısı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler zarrab falcı şuşu şengül boybaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.