Reza Zarrab ile Hadise'nin ifşa olan mesajlarında Acun llıcalı detayı dikkat çekti

Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'nun sunuculuğunu üstlendiği 'Söylemezsem Olmaz' programında Hadise ile Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'ın arasında geçtiği iddia edilen WhatsApp yazışmaları yayınlandı. İkili arasında geçtiği iddia edilen mesajlarda Acun Ilıcalı detayı ise dikkat çekti. Canlı yayında yayınlanan mesajlarda, Zarrab'ın Acun Ilıcalı için "Acun'un kalıbına tüküreyim" dediği Hadise'nin de "Sorma" diyerek karşılık verdiği görüldü.

Söylemezsem Olmaz programının sunucuları, ünlü pop şarkıcısı Hadise'nin o dönem Ebru Gündeş'le evli olan Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddia etmiş ve ikilisi arasında geçen yazışmaları canlı yayında ifşa etmişti.

Hadise ve Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab'ın arasında geçtiği iddia edilen WhatsApp mesajlaşmaları, Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında yayınlandı. Yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Reza Zarrab ve Hadise mesajlarında Acun Ilıcalı detayı da dikkat çekti.

 ACUN ILICALI'YA ŞOK SÖZLER!

Söylemezsem Olmaz programında, Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'le evli olduğu dönem aşk yaşadığı öne sürülen Hadise'yle olan mesajları masaya yatırıldı. Hadise ve Reza Zarrab arasında geçen mesajlar içinde Acun Ilıcalı'nın da konusu geçiyor. Reza Zarrab, Acun Ilıcalı'ya ağır hakaretlerde bulunuyor ve Hadise buna hiç ses çıkartmıyor.

Zarrab'ın Acun Ilıcalı için "Acun'un kalıbına tüküreyim" dediği Hadise'nin de "Sorma" diyerek karşılık verdiği görüldü.


SEREN SERENGİL: ''ACUN DA MESAJLARDAN NASİBİNİ ALDI''

Söylemezsem Olmaz'ın sunucularından Seren Serengil, bu konu hakkında "Acun Ilıcalı da mesajlardan nasibini alıyor. Ona da bir hakaret var. Acun, Hadise'yi programdan göndermişti. Bu olaylardan sonra. O yüzden sallıyorlar" yorumunda bulundu.

NE OLMUŞTU?

Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş ile birlikte 'O Ses Türkiye' adlı ses yarışmasında jüri üyeliği yapan Hadise'yi o dönem programdan göndermişti. Hadise, TV8'deki işinde Exxen'de yayınlanan O Ses Rap'e transfer olmuştu. Acun Ilıcalı'nın yasak aşk iddiasının ardından Hadise için böyle bir karar aldığı öne sürülmüştü.

Reza Zarrab ile Hadise'nin ifşa olan mesajlarında Acun llıcalı detayı dikkat çekti ile ilgili etiketler Reza Zarrab Acun Ilıcalı Ebru Gündeş Hadise Seren Serengil Bircan Bali Arto Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.