Reytingleri alt üst edecek Survivor'ın ilk tanıtımı geldi! / VİDEO

Bu yıl All Star'ların yarışacağı Survivor 2018'in ilk tanıtımını Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından paylaştı. Yarışmacıların Survivor'la ilgili ilk sözleri, yarışma başlamadan olay oldu.

10 Şubat'ta başlayacak olan Survivor'ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Eski yarışmacıların oluşturduğu AllStar kadrosunun tanıtımdaki sözleri hepsinin ne kadar hırslı olduğunu bir kere daha kanıtladı.

REYTİNG REKORLARI KIRACAK

Turabi Çamkıran, Hilmicem, Sahra Işık, Nagihan, Nihat Doğan, Murat Ceylan, Merve Aydın, Sema Aydemir, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu ve Ümit Karan'ın yer aldığı fragman sosyal medyaya bomba gibi düştü. Yeni sezon Survivor'ın reyting rekorları kıracağı şimdiden belli oldu.

Reytingleri alt üst edecek Survivor'ın ilk tanıtımı geldi! / VİDEO ile ilgili etiketler Survivor video Acun Ilıcalı ilk tanıtım survivor 2018
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.