Reyting sonuçları 17 Ocak 2023 Salı: Esra Erol'da, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş,

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 17 Ocak Salı reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 17 Ocak Salı reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 17 Ocak Salı reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları 17 Ocak 2023 Salı: Esra Erol'da, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş,

REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU 17 OCAK? İŞTE REYTİNG SONUÇLARI...

17 Ocak tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları henüz açıklanmadı.

Geçen hafta Salı akşamı yayınlanan programlardan ise 17 Ocak 2023 Salı günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Esra Erol'da, ikinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, ikinci sırada Yürek Çıkmazı, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC1 grubunda ise birinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Ben Bu Cihana Sığmazam yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 ESRA EROL'DA ATV

2 BEN BU CIHANA SIGMAZAM ATV

3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

4 UC KIZ KARDES KANAL D

5 SURVIVOR TV8

6 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

7 ATV ANA HABER ATV

8 YUREK CIKMAZI TRT 1

9 SHOW ANA HABER SHOW TV

10 TACSIZ PRENSES FOX

Reyting sonuçları 17 Ocak 2023 Salı: Esra Erol'da, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, ile ilgili etiketler 18 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.