Reyting sonuçları 1 Şubat 2023 Çarşamba: Kuruluş Osman, Esra Erol, Müge Anlı

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 1 Şubat Çarşamba reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 1 Şubat Çarşamba reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 1 Şubat Çarşamba reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları 1 Şubat 2023 Çarşamba: Kuruluş Osman, Esra Erol, Müge Anlı

1 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI

1 Şubat 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Atv’de izleyiciyle buluşan “Kuruluş Osman”, ikinci sırada Atv’de ekrana gelen “Esra Erol’da”, üçüncü sırada Atv’de yayınlanan “Müge Anlı İle Tatlı Sert” yer aldı.

AB'de ise birinci sırada “Kuruluş Osman”, ikinci sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”,  üçüncü sırada Star TV’de yayınlanan “Çöp Adam” yer aldı.

Reyting sonuçları 1 Şubat 2023 Çarşamba: Kuruluş Osman, Esra Erol, Müge Anlı ile ilgili etiketler reyting 1 Şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.