Reyting savaşları sürüyor... 'İçerde' tahtını 'Söz'e kaptırdı! / VİDEO

Mayınlı tarladan anne ile çocuğun Türk askerleri tarafından kurtarılma sahnesi izleyicilerin nefesini kesen 'Söz' dizisi, reyting birinciliğini 'İçerde'nin elinden aldı.

Star TV'de yayınlanan 'Söz' dizisi, 8,24 reyting ve 17,82 share ile 1 Mayıs Pazartesi günü TOTAL'de reyting birincisi oldu. Show TV'de ekranlara gelen 'İçerde' ise 7,32 reyting ve 16.19 share ile ikinci sırada yer aldı.

'Söz'de mayınlı tarlada anne ile çocuğun Türk askerleri tarafından kurtarılma sahnesini izleyici adeta nefesini tutarak izledi.

Geçtiğimiz hafta 'Melek' karakterinin ölümüyle sosyal medyada da gündem olan 'İçerde' dizisi, reyting yarışında birinciliği elde etmişti.

SÖZ 6.BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Söz dizisi yeni bölümünde Yavuz ve ekibi Çolak’ı köşeye sıkıştırıyor! Çolak’ı köşeye sıkıştıran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karşılaşırlar. Aşmaları gereken engel, hem masum bir çocuğun hem de Keşanlı’nın hayatına mal olabilecek derecede ciddidir. Bu arada Eylem, Çolak’ın elindedir ve orda Çolak’ın kan donduran planlarından birine tanık olmak üzeredir. Bu durum Eylem’in hayatını iyice riske atarken Bahar da hastanede hayati bir tehlike ile karşı karşıya gelir. Bu tehlike, Yavuz ile Bahar arasında gerginliğe neden olurken Çolak da büyük planı için üst düzey militanlarla bir toplantı yapmak üzeredir.

Toplantıyı haber alan Tim’in iki görevi vardır: Aynı anda hem Eylem’i kurtarmak hem de toplantıyı basmak için plan yaparlar. Ancak işleri hiç de kolay olmayacaktır. Bu arada Fatma, Hafız’dan boşanmak için avukata giderken onu temelli kaybetmek üzere olduğundan habersizdir.

Reyting savaşları sürüyor... 'İçerde' tahtını 'Söz'e kaptırdı! / VİDEO ile ilgili etiketler reyting Savaş Söz İçerde
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.