Reyting savaşında zirve o dizinin oldu!

Reyting savaşının kıyasıya sürdüğü salı akşamının kazananı bu hafta da FOX TV'nin iddialı yapımı Kadın dizisi oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ise ilk 20'de yer almaması dikkatleri çekti.

Reyting sonuçları belli oldu! 24 Nisan Salı reyting sonuçlarında kim birinci oldu? Kadın mı? Eşkiya mı? Ufak Tefek Cinayetler mi? 24 Nisan Salı 2018 reyting sonuçlarını açıklanmasının ardından günü birinci olarak bitiren program hangisi? İşte reyting sonuçları ve dünün birincisi…

 24 NİSAN SALI REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

24 Nisan reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde 26,01 share alan Kadın dizisi birinci, 17,25 share alan EDHO ikinci, 16,43 share alan Kadın Özet üçüncü oldu.

AB puan türünde 25,92 share alan Kadın birinci sırada, 16,36 share alan EDHO ikinci sırada, 15,45 share alan Ufak Tefek Cinayetler üçüncü sırada yer aldı.

ABC puan türünde zirvenin sahibi değişmedi. 26,05 share alan Kadın birinci olurken, 16,97 share alan EDHO ikinci oldu. Kadın dizisi özeti 17,20 share ile üçüncü sırada yer aldı.

24 NİSAN SALI 2018 TOTAL SONUÇLARI

Reyting savaşında zirve o dizinin oldu! - Resim : 2

Reyting savaşında zirve o dizinin oldu! ile ilgili etiketler 24 Nisan Salı reyting Kadın Ufak Tefek Cinayetler sonuçları EDHO mehmed
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.