Reyting rekortmeni diziden kötü haber!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kötü haber geldi. Dizi, bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek.

ATV'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın hayranlarına kötü bir haber geldi. Dizinin son bölümü merakta bırakan anlara sahne olmuş, dizinin final sahnesinde Hurşit ölecek mi sorusu izleyici tarafından merak edilmişti. Bu haftaki bölüm öncesi izleyicileri üzecek bir gelişme yaşandı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANMADI

Dizinin normal seyrinde pazar günleri ve en geç pazar akşamı yayınlanan yeni bölüm fragmanı ekranlara gelmedi. Bunun ardından ATV'nin yayın akışındaki değişiklik dikkat. Çekti 6 Şubat salı gününün yayın akışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yerine Gençlerbirliği - Beşiktaş Türkiye Kupası karşılaşmasının yer aldığı gözüküyor.

Reyting rekortmeni diziden kötü haber! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO yeni bolüm yayınlanacak mı neden yayınlanmadı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.