Reyting kralı Teşkilat'a yeni transfer! Ünlü tiyatrocu ile kadro sağlamlaşıyor!

Pazar akşamları TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi yoluna sağlam devam ediyor. Reyting kralı dizi birinciliği kimseye kaptırmazken kadroya yeni katılan oyuncusuyla adeta sınıf atladı.

Teşkilat her pazar reytinglerde kapıştığı Yargı dizisine hiç fırsat vermeden yoluna devam ediyor. Tims&B tarafından çekilen dizi aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin merakla takip ettiği bir dizi oldu. Son olarak yeni oyuncusunu duyuran Teşkilat adeta şov yapıyor.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın başrolünde olduğu Teşkilat 27. bölümünde ekranda kısa bir an bir mahkum görünmüştü. İşte bu mahkum dizinin yeni bölümlerinde ana karakterlerden biri haline geliyor. O mahkumu ise oyuncu Emre Başer oynayacak.

Teşkilat dizisine konuk olan oyuncu kim? - Birsen Altuntaş

Bu yıl Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten deneyimli oyuncu Emre Başer birçok tiyatro oyununda yer aldı. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl Kösem, Vatanım Sensin ve Mehmetçik Kut'ül Amare gibi dizilerde rol aldı.

i-Mania (2019)

Yetenekli oyuncunun diziye katılması ile birlikte aksiyon sahnelerinin daha da artması bekleniyor. Teşkilat 28. bölümüyle 26 Aralık akşamı TRT 1'de ekrana gelecek.

Reyting kralı Teşkilat'a yeni transfer! Ünlü tiyatrocu ile kadro sağlamlaşıyor! ile ilgili etiketler TRT 1 teşkilat emre başer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.