"Reyting düştü diye evlendik!"

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Songül Karlı, katıldığı bir YouTube kanalında 2012 yılında evlendiği eski eşi Metin Yüncü ile ilgili bomba bir itirafta bulundu.

Son günlerde eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığı yönündeki haberlerle gündemden düşmeyen Songül Karlı, Ali Eyüboğlu'nun YouTube programına konuk olan. Programda samimi itiraflarda bulunan Karlı, Metin Yüncü ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Ünlü şarkıcı Songül Karlı 2012 yılında evlendiği ve 2017 yılında da ani bir kararla boşandığı eski eşi Metin Yüncü ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Ali Eyüboğlu'nun YouTube kanalına katılan Songül Karlı, 2012 yılında yaptığı televizyon programının reytinglerinin düşmesi sebebiyle Yüncü ile istemeden evlendiğini söyledi.

"Reyting düştü diye evlendik!"

HER ŞEY REYTİNG UĞRUNA YAPILDI

Karlı, eski eşi Metin Yüncü'nün kendisini yaklaşık olarak 30 milyon TL dolandırdığını ve uzun süre boyunca evine haciz geldiğini belirtti. Söz konusu evliliğin ise reyting uğruna yapıldığını ifade etti. Songül Karlı açıklamalarına şu şekilde devam etti:

 "FOX'ta yaptığımız program bir kere 89'uncu olunca yapımcılar geldi, 'Artık evleneceksin' dedi ve böyle gelişti. Yoksa Metin Yüncü, çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan da değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi; 40 kere kapıya koydum kolilerini" 

"Reyting düştü diye evlendik!" ile ilgili etiketler Songül Karlı evlilik metin yüncü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.