Reynmen'den Aleyna Tilki'ye şok!

Sosyal medya fenomeni Reynmen'in yeni şarkısı 'Ela'nın klibi 24 saatten kısa sürede 13 milyondan fazla kez izlendi. Reynmen, yeni şarkısıyla Aleyna Tilki'yi bir kez daha tahtından etti.

Reynmen lakaplı Youtuber Yusuf Aktaş'ın yeni şarkısı Ela sosyal medyayı salladı.  Reynmen, şarkısı Ela ile YouTube’da ilk gün izlenme rekorunu tazeledi.  Derdim Olsun şarkısıyla milyonlarca izlenmeye ulaşan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş’ın yeni videosu Ela yüklenmesinin üzerinden 24 saat geçmeden 13 milyondan fazla kez izlendi. 

Reynmen'in Derdim Olsun şarkısı 24 saatte 11 milyon kişi tarafından izlenmişti. Ela, 10 dakikada yaklaşık 1 milyon izlenmeye ulaşırken, kısa sürede YouTube trend listesinde de ilk sıraya yerleşti. Reynmen’in bir önceki şarkısı ‘Derdim Olsun’ da toplamda 220 milyondan fazla kez izlendi.

 Reynmen'den Aleyna Tilki'ye şok!

‘İlk gün izlenme rakamı’, Reynmen’den önce Aleyna Tilki’deydi.

Reynmen böylece Ela ve Derim Olsun şarkılarıyla, ilk 24 saatte en çok izlenen klipler sıralamasında ilk 2 sıraya oturdu.

Reynmen'in Instagram'da 5.5 milyon takipçisi, YouTube'da ise 4.5 milyon abonesi bulunuyor.

ALEYNA TİLKİ'DEN REYNMEN'E OLAY GÖNDERME

Ardından Aleyna Tilki, Nasılsın Aşkta şarkısının dünya müzik listesinin birinci sırasında olduğunu gösteren bir tweeti kendi sayfasında yayınlayarak "Çomar Show" ve "Derine inme çıkamazsın" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Reynmen'den Aleyna Tilki'ye şok! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.