Reynmen Kerimcan Durmaz'a çıplak fotoğraflarını mı attı?

Kerimcan Durmaz'ın mastürbasyon videosu gündeme damga vurmuştu. Reynmen o günlerde Kerimcan'la dalga geçmişti. İddialara göre Reynmen şimdi ise Kerimcan Durmaz'a yarı çıplak fotoğraflarını attı.

Reynmen Kerimcan Durmaz'a yarı çıplak fotoğrafını gönderdi. Söylemezsem Olmaz programında yer alan haberde Youtuber Reynmen ile fenomen Kerimcan Durmaz'ın mesajlaşması paylaşıldı.

Reynmen'in Kerimcan Durmaz'a gönderdiği fotoğraflar görenleri şaşkına çeviriyor. Reynmen'in gönderdiği fotoğraflara Kerimcan Durmaz gülerek 'Olay' yanıtını verdi. Ece Erken Reynmen'e yüklenerek "Bir erkek bir erkeğe neden donuyla fotoğraf atar?" dedi.

Reynmen ifşa olmasının ardından Twitter'da küfür ederek şunları söyledi: "Aynen a... çocukları Kerimcan'a nude attım aynen olaay a.k hahahahahahaahahahahahaha."

 ıoıoıo

Bircan Bali ise Reynmen'e "Saygısız" diyerek sert çıktı.

Kerimcan Durmaz, uçak tuvaletinde çektiği skandal mastürbasyon videosuyla ilgili özür dilediği bir video yayınlamıştı. Bu açıklamayı Youtuber Reynmen, Instagram hesabından çektiği bir videoyla ti'ye almıştı.

 

Reynmen Kerimcan Durmaz'a çıplak fotoğraflarını mı attı? ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz Reynmen Çıplak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.