Reynmen: Bir insan neden Survivor izler?

Acun Ilıcalı ile arası Exxen platformu nedeniyle açılan ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen, 'Bir insan neden Survivor izler, nasıl zaman buluyorsunuz, o kadar zamanınız var mı?' diyerek programı tiye aldı. Hürriyet yazarı Orkun Ün de Reynmen'in bu sözlerini, "Bunu diyen Reynmen; 24 saatin 16-17 saatini yeni çıkan uygulamadaki sohbet odalarında geçiriyor. Bu durumda, 'O kadar zamanın var mı' diye sormazlar mı kendisine." ifadeleriyle eleştirdi.

YouTube'da çektiği videolar ile popüler olan ve daha sonra müzik sektörüne adım atan ünlü fenomen Reynmen'in Clubhouse'da Survivor hakkında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de program yapacak olan ancak platformun beklenen ilgiyi görmemesi üzerine geri adım atan Reynmen'in ünlü televizyoncu ile arası açıldı.

"O KADAR ZAMANINIZ VAR MI?"

Son dönemde popüler olan Clubhouse'da açıklamalarda bulunan Reynmen'in 'Bir insan neden Survivor izler, nasıl zaman buluyorsunuz, o kadar zamanınız var mı?' dediği iddia edildi.

Hürriyet yazarı Orkun Ün ise köşesinde Reynmen'in bu sözlerine yer verdi. Survivor açıklamalarıyla tepki çeken Reynmen'e cevap veren Ün, "Bunu diyen Reynmen; 24 saatin 16-17 saatini yeni çıkan uygulamadaki sohbet odalarında geçiriyor. Bu durumda, 'O kadar zamanın var mı' diye sormazlar mı kendisine." dedi.

Orkun Ün'ün yazısInın ilgili kısmı şöyle;

Hatırlarsanız ‘Reynmen’ takma adını kullanan Yusuf Aktaş, Acun Ilıcalı’nın Exxen platformunda program yapacaktı.

Hatta ünlü televizyoncuyla iddiaya girmiş, “En çok izlenen program bizimki olursa bana lüks bir araba al Acun abi” demişti.

Ne olduysa o proje iptal oldu. Ve bu hafta sonu Reynmen ilginç bir çıkış yaptı.

Bir sosyal medya platformunda konuşan Yusuf Aktaş, “Bir insan neden Survivor izler? Nasıl zaman buluyorsunuz? O kadar zamanınız var mı?” dedi.

Bunu diyen Reynmen; 24 saatin 16-17 saatini yeni çıkan uygulamadaki sohbet odalarında geçiriyor. Bu durumda, “O kadar zamanın var mı” diye sormazlar mı kendisine.

Ayrıca, Acun Ilıcalı’nın Reynmen’in markalaşmasında katkısı büyüktür diye düşünüyorum. E tüm bunlardan sonra “Survivor”ı aşağılamak neyin kompleksidir?

En baştan anlamamız lazımdı aslında. Çünkü, o Reynmen ki, daha önce...

İftar saatini bekleyen insanlarla dalga geçmiş, evinin balkonundan ezan okuyup sonrasında kahkahalarla gülmüştü kendisine inananlara.

O Reynmen ki...

YouTube izlenme sayılarında sahtekarlık yaptığı iddiasıyla aylarca tartışılmıştı.

O Reynmen ki...

Magazin muhabiri arkadaşlarımıza saldırıp onları hastanelik etmişti.

Şöhreti kaldıramayanlar sıralamasında listenin başlarını zorluyor. Bakalım sonraki bölümlerde nelere tanıklık edeceğiz...

Reynmen: Bir insan neden Survivor izler? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Reynmen Exxen proğram sosyal medya fenomeni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.