Reynmen Arto'yu ihbar etti!

Ünlü rapçi Reynmen hakkında hakaret içerikli sözler sarf eden Arto’dan şikâyetçi oldu. Reynmen lakaplı fenomen Yusuf Aktaş geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Ünlü isim Arto'nun bir televizyon programına katılarak kendisi hakkında karalama propagandası yaptığını ileri süren Reynmen, sarf ettiği sinkaflı sözler nedeniyle huzur ve sükûnunun bozulduğunu ileri sürdü. Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre Reynmen kendisi hakkında hakaret içerikli sözler sarf eden ünlü isim Arto’dan şikayetçi oldu. Reynmen, ‘Kovid-19’a yakalandım. Bununla bile dalga geçti. Artık yeter’ dedi.

"ÖDÜL ALDIM, ÇEKEMİYOR"

Sosyal medya üzerinden Reynmen'in adıyla yayınladığı bir videoda 'Sen kimsin y…, Çiko'yu tuttun mu? lan, en çok tıklanan benim. Hani halk senin arkandaydı' şeklinde sözler sarf ettiğini ileri sürerek bir yarışma programında aldığı en iyi şarkıcı ödülü sonrası kendisinin bu durumu çekemediğini bu nedenle dalga konusu paylaşımlar yaptığını anlattı.

 "KORONAYLA UĞRAŞIRKEN BİLE DALGA GEÇTİ"

Geçtiğimiz günlerde yaptırdığı KOVİD-19 testi nedeniyle hastalandığını, insanların bu durumu bilmesi gerektiğini düşündüğü için sosyal medyadan paylaştığını fakat yine Arto'nun 'Allah bizi mikroplardan koruyor Reynmencim' diyerek hakaret içerikli sözler sarf ettiğini ileri sürdü. Şikayet dilekçesinin sonunda Arto'nun yaptığı paylaşımlar nedeniyle küçük düştüğünü hastalığıyla bile dalga geçtiğini belirterek şikayetçi oldu. İhbar sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Reynmen Arto'yu ihbar etti! ile ilgili etiketler dava Reynmen Koronavirüs Korona Arto Savcılık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.