Reynmen adıyla tanınan fenomen Yusuf Aktaş'ın ifadesi alınacak

Kanunlara aykırı çekiliş yaptıkları iddiasıyla haklarında soruşturma açılan 15 sosyal medya fenomeninden 14'ü İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ifade verdi. "Reynmen" adıyla tanınan Yusuf Aktaş'ın ise ifadesi henüz alınamadı.

Söz konusu isimlerin ilk olarak çekiliş yaptıkları, ardından da Milli Piyango Yetkilileri tarafından durum kendilerine bildirildikten sonra izin aldıkları iddia edildi. Fenomenler "Milli Piyango'dan izin alarak çekiliş yaptık" diyerek kendilerini savundu.

Sabah Gazetesi'nden Emir Somer'in haberine göre Kanunlara aykırı bir şekilde sosyal medya hesapları üzerinden çekiliş yaptıkları iddiasıyla haklarında adli soruşturma başlatılan isimler arasında yer alan Enes Batur, Başak Karahan, Kemalcan Parlak, Ferit Karakaya, Doğan Kabak, Cantuğ Özsoy, Pelin Baymazoğlu, Ahmet Sonuç ve Tamer Yeşildağ'ın ifadelerini verdikleri öğrenildi.

"Reynmen" adıyla tanınan Yusuf Aktaş'ın ifadesinin alınamadığı, henüz ifade vermeye gelmediği belirtilen Aktaş'ın ifadesinin ilerleyen günlerde alınmasının beklendiği belirtildi.

Reynmen adıyla tanınan fenomen Yusuf Aktaş'ın ifadesi alınacak


"İZİN ALARAK YAPTIK" DEDİLER

İddialara göre; haklarında soruşturma yürütülen ünlü sosyal medya fenomenleri İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinde "Milli Piyango'dan izin alarak çekiliş yaptık" diyerek kendilerini savundu.

Söz konusu isimlerin ilk olarak çekiliş yaptıkları, ardından da çekilişleri fark eden Milli Piyango Yetkilileri tarafından durum kendilerine bildirildikten sonra izin aldıkları iddia edildi.

Bazı isimlerin izinleri aldıktan sonra da çekiliş yapmaya devam ettikleri fakat izin öncesinde yaptıkları çekilişler için haklarında soruşturma yürütüldüğü ifade edildi.

 

 

Reynmen adıyla tanınan fenomen Yusuf Aktaş'ın ifadesi alınacak ile ilgili etiketler Reynmen Yusuf Aktaş ifade
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.