Reyhanlı'da belediye hoparlöründen Cinderes anonsu!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde belediye hoparlöründen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin anons yapıldı. Anonsta, Cinderes beldesine girildiği duyuruldu.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Cinderes'in Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askerleri tarafından alındığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki belediye hoparlöründen anons edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO), 20 Ocak'tan bu yana sürdürdüğü Afrin operasyonu 48. gününde hız kesmeden devam ediyor. TSK ve destek verdiği ÖSO güçleri, terör örgütü PYD/PKK'nın kontrolündeki Afrin merkezine ulaşmada önemli aşamalardan biri olan Cinderes'i ele geçirdi.

İHA'nın haberine göre; Cinderes'i terör örgütlerinden temizlenmesi ise Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki belediye hoparlöründen anons edilerek ilçeye duyuruldu. Anonsta, "Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Cinderes kasabasına girmiş bulunmaktadır. Türk halkı olarak silahlı kuvvetlerimize başarılar dileriz." denildi.

Reyhanlı'da belediye hoparlöründen Cinderes anonsu! ile ilgili etiketler Reyhanlı anons cinderes
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.