Reyhan Karaca sokak kedisine yapılanları affetmedi!

Üsküdar'da önünden geçen kediye silahla ateş eden kişiye sosyal medya hesabından tepki gösteren şarkıcı Reyhan Karaca, "Aşağılık, şerefsiz" ifadelerine yer verdi.

Şarkıcı Reyhan Karaca, sosyal medya hesabından Üsküdar'da kediye ateş eden adam hakkında bir paylaşımda bulundu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Üsküdar'da üç gün önce eli silahlı bir kişi telefonla konuştuğu sırada belinden çıkardığı silahla önünden geçmekte olan kediye iki el ateş etti. Olay anının görüntüleri haber bültenlerine ve ardından da sosyal medyaya düştü.

reyhan-karaca-yeni-yasina-zirve-de-girdi-548x320_2

BİR TEPKİ DE REYHAN KARACA'DAN

Herkesin tepkisini çeken ve infial yaratan bu görüntülere bir tepki de şarkıcı Reyhan Karaca'dan geldi. Hakan Altun'un babasının cenaze töreninde selfie çeken bir kadının telefonuna el koyarak gündeme gelen Reyhan Karaca kediye kurşun sıkan kişi hakkında hislerini gösteren bir metin paylaştı.

Sinirli olduğu anlaşılan Reyhan Karaca şu satırları paylaştı:

reyhan-karaca-dan-kediye-ates-eden-kisiye-10236981_7650_m

Reyhan Karaca sokak kedisine yapılanları affetmedi! ile ilgili etiketler kedi Kurşun silah Üsküdar reyhan karaca ateş etti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.