Ünlü şarkıcının burnu kırıldı! Kanlar içinde kalınca...

Reyhan Karaca, yeni projeleri için görüşmeye gittiği villada talihsiz bir kaza geçirdi ve yere düşmesi sonucu burnu kırıldı.

Ünlü şarkıcı Reyhan Karaca, yeni projeleri için görüşmeye gittiği ünlü aydınlatma tasarımcısı Çiğdem Yangel ve Tunç Akdeniz ile Sarıyer Zekeriyaköyd'e villada bir araya geldi. Görüşme sonrası villadan ayrılacağı esnada ünlü sanatçı Reyhan Karaca yaşadığı talihsiz bir kaza sonrası ayağı kayarak yere düştü.

Ünlü şarkıcının burnu kırıldı! Kanlar içinde kalınca...

BURNU KIRILDI

Yere düşen ve kanlar içerisinde kalan ünlü sanatçı Karaca büyük panik yaşadı. Yaşadığı talihsiz bir kaza sonrası yere düşerek burnu kırılan ünlü sanatçı Reyhan Karaca hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi tamamlanan ünlü sanatçı Karaca daha sonra taburcu edildi.

REYHAN KARACA KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitimi (Kemane) almış, ayrıca İTÜ Sosyal Bilimler Müzik Bölümünde master yüksek lisans yapmıştır.

1999 yılında babası kanser hastalığı nedeni ile yaşamını yitirmiştir. Reyhan Karaca baba tarafından aslen Kayseri’lidir. 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Annesi Sevim Hanım, babası ise Ahmet Bey’dir. 1991 yılında İzel, Can ve Reyhan üçlüsü ile Eurovision’da ülkemizi İki Dakika isimli parça ile temsil etmiş ve 12. olmuştur.

Reyhan Karaca, Başlangıç, Sevdik Sevdalandık, Yaman Olacak, Mesela, İmza isimli albümlerin yanı sıra, Sevmeyi Bilmeyen Adam, Yeniden, Yaz, Hep mi Dertliyiz, Sobe, Şans ve Kelebek isimli single çalışmaları ile müzik severlerin karşısında yer almıştır.

Ünlü şarkıcının burnu kırıldı! Kanlar içinde kalınca... ile ilgili etiketler kaza reyhan karaca burun kırdı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.