Reyhan Cansu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

ATV ekranlarında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin sevilen oyuncusu Uğur Güneş'in ismi Reyhan Cansu ile anılmaya başlandı. Magazin gündemine oturan bu iddia ile birçok kişi Reyhan Cansu'nun kim olduğunu merakla araştırmaya başladı. Peki, Reyhan Cansu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde..

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başarılı oyuncusu Uğur Güneş özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Güneş'in ismi teknik direktör Levent Eriş'in eski eşi Reyhan Cansu ile birlikte anılıyor. Peki, Reyhan Cansu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde..

Reyhan Cansu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

REYHAN CANSU KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Reyhan Cansu, dokuz yaşında bale eğitimi almaya başladı. Henüz 11 yaşındayken Dokuz Eylül Üniversitesi devlet konservatuarı yetenek sınavlarını kazandı. Çok küçük yaşlardan bu yana sanatla içi içe olan Reyan Cansu, sahne sanatları, görsel sanatlar ve özel Türk müziği dersleri alarak devam etti. Cansu, bir dönem televizyonlarda oğlunun kaybolduğu haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı, 2008 yılında ünlü antrenör Levent Eriş ile nikah masasına oturdu, çiftin beraberliği 2014 yılında son buldu. 2015 yılında müzik piyasasına adım atan ; Adam Mısın Sen 2015, Zannettim ki 2015, Kadehinde Zehir Olsa 2015, Kumanda 2018 adında şarkıları bulunuyor.

Reyhan Cansu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler ATV Bir Zamanlar Çukurova 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.