Reuters: Türkiye iki bölgede kaynak buldu

Reuters yayınladığı haberde ismi verilmeyen bir yetkilinin, biri ciddi büyüklükte olmak üzere Karadeniz'de iki bölgede enerji kaynağı bulunduğunu ifade ettiği aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılış töreninde yaptığı açıklamada, "İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve inanıyorum. Bu müjdenin hayalleri ve rüyası içindeyiz. Cuma günü bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye’de yeni bir dönemin açılacağına inanıyorum. Açıklarsam bu işin heyecanı kaybolur" ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları merak uyandırırken, saatler sonra Londra merkezli Reuters haber ajansı Türkiye'nin Karadeniz'de enerji kaynağı bulduğunu yazdı.

İsmi verilmeyen bir Türk yetkiliye dayandırılan haberde Türkiye'nin Karadeniz'de iki bölgede enerji kaynağı bulunduğu iddia edildi. Kaynaklarda birisini ciddi büyüklükte olduğu da ifade edildi.

Reuters: Türkiye iki bölgede kaynak buldu ile ilgili etiketler Reuters Karadeniz sürpriz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.