Reuters hacklendi!

Dünyaca Ünlü Haber Ajansı Reuters, Türk Hackerlar Tarafından Hacklendi! Reuters'ın sub-domain'i(Alt Domain) kendilerini Türk olarak tanıtan iki kişi tarafından hacklendi. Sayfaya şu anda erişilemiyor. Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters’ın sub-domain’i olan “solutions.reuters.com”, kendilerini “Biz Türk Hackerlarız” diye tanıtan iki kişi tarafından hacklendi. Şu anda ulaşılamayan sayfanın neden hacklendiği bilinmemekle birlikte Reuters’dan da resmi bir açıklama gelmedi.

Reuters'ın sub-domain'i(Alt Domain) kendilerini Türk olarak tanıtan iki kişi tarafından hacklendi. Sayfaya şu anda erişilemiyor.

Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters’ın sub-domain’i olan “solutions.reuters.com”, kendilerini “Biz Türk Hackerlarız” diye tanıtan iki kişi tarafından hacklendi. Şu anda ulaşılamayan sayfanın neden hacklendiği bilinmemekle birlikte Reuters’dan da resmi bir açıklama gelmedi.

dunyaca-unlu-haber-ajansi-reuters-turk-hacker-lar-tarafindan-hacklendi-1501142333

Hacklenen sayfanın üzerinde daha önce hiç kullanılmamış bir Twitter hesabı ve iki hackerın kullanıcı adı gözüküyor.

Jonturk75 ve RootDevilz kullanıcı adlarına sahip iki kişi tarafından hacklenen sayfa şu anda erişime kapatılmış durumda. Tahminlere göre Reuters olayı fark ettikten sonra sayfayı erişime kapattı.

twet1_1
Son günlerde Türk’ler tarafından yapıldığı iddia edilen birçok hack olayı yaşandı. Bunların bazılarının odağı başka yere çekme amacıyla yapıldığı düşünülürken bazılarında ise gerçekten Türk hackerların olabileceği tespit edildi.

Bu iki kişinin Reuters’ın “Solutions” sayfasıyla ne alıp veremedikleri var bilmiyoruz, ancak bu saldırının bir göz boyama veya yalnızca bu sayfada bulunan bir açıktan çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.

Reuters hacklendi! ile ilgili etiketler Reuters Türk hack
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.