Retrolu günlere hazırlıklı olun! 11-17 Mayıs haftası gökyüzünde arka arkaya retrolar olacak!

11 Mayıs Pazartesi Kova burcunda Satürn retrosu başlıyor. Çözemediğimiz eski bir sorun bu dönemde yeniden karşımıza çıkabilir. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 11-17 Mayıs haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

11 Mayıs Pazartesi, haftaya büyük bir ciddiyetle başlayabilir ve geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Bu hafta aile ve maddi konular ön planda olabilir.  Aynı zamanda bugün Kova burcunda Satürn retrosu başlıyor. Bu dönemde çözemediğimiz eski bir sorun yeniden karşımıza çıkabilir.

13 Mayıs Çarşamba, İkizler burcunda Venüs retrosu başlayacak. Venüs retrosunda sağlık, güzellik, sanat, kadınlar ve çocuklarla ilgili eski sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Venüs retrosu, 25 Haziran’a kadar devam edecek. Bu dönemde aşk hayatımızda karışıklıklar yaşanırken evli çiftlerin arasında sorunlar oluşabilir. Venüs retrosu’ndan en çok İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları etkilenecek.

14 Mayıs Perşembe günü Jüpiter, Oğlak burcunda retro yapmaya başlayacak. Bu dönemde kaçırdığımız eski fırsatları yeniden yakalayabiliriz. Jüpiter özellikle Oğlak, Başak ve Boğa burcu olan kişilere şans getirebilir.

Mine Ayman'ın 11-17 Mayıs haftası burç yorumunun tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.