Resulayn'da bomba yüklü araçla saldırı!

Suriye'nin Resulayn kentinde bombalı araçla saldırı düzenlendi. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan kentteki saldırıda 6 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. PKK'lı teröristlerin Resulayn'da dün düzenlediği saldırıda da 2 kişi ölmüş, 12 kişi yaralanmıştı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında yer alan Suriye'nin Resulayn kentinde akşam saatlerinde bombala araçla saldırı düzenlendi. Bombalı aracın infilak etmesi sonucunda 6 sivil ölürken 3 kişi de yaralandı. 

Kentin Tel Halaf Mahallesi'nde dün düzenlenen saldırıda da 2 kişi ölmüş, 12 kişide yaralanmıştı. 

ŞANLIURFA VALİLİĞİ'NDEN SALDIRI AÇIKLAMASI

Resulayn’da meydana gelen bombalı araç saldırısıyla ilgili Şanlıurfa Valiliği bir açıklama yaptı. 

Açıklama şöyle: 

"26.09.2020 tarihinde, saat 18.00 sıralarında Resulayn-Haseke Yolunda meydana gelen, PKK/YPG’li teröristlerce masum sivilleri hedef alan el yapımı patlayıcı düzeneğinin patlatıldığı olayda, 6 Suriyeli sivil hayatını kaybetmiş, 3 Suriyeli sivil de yaralanmıştır.Yaralılar Resulayn Hastanesi ve Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır."

Resulayn'da bomba yüklü araçla saldırı! ile ilgili etiketler Suriye Şanlıurfa Ceylanpınar Saldırı Resulayn pkk/ypg bombalı araç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.