Restoranlar ve kafeler ne zaman açılacak? Çay ocakları açılacak mı? Kahvelerde oyun oynanacak mı?

Restoranlar ve kafeler ne zaman açılacak? 1 Haziran'da açılması beklenen yerler arasında restoranlar, kafeler ve çay ocaklarınında olacağı tahmin ediliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kademeli olarak açılacak yerlerde nasıl önlemlerin alınacağı merak ediliyor. Restoranlar ve kafeler ne zaman açılacak? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Çay ocakları açılacak mı? Kahvelerde oyun oynanacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Restoranlar ve kafeler ne zaman açılacak? Koronavirüs tedbirleri kapsamında kademeli olarak açılacak yerlerde nasıl önlemlerin alınacağı merak ediliyor. Restoranlar ve kafeler ne zaman açılacak? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. 1 Haziran'da açılması beklenen yerler arasında restoranlar, kafeler ve çay ocaklarınında olacağı tahmin ediliyor. İşte Çay ocakları açılacak mı? Kahvelerde oyun oynanacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

RESTORANLAR VE KAFELER NE ZAMAN AÇILACAK?

11 Mayıs tarihinde kuaför, berber ve AVM'lerin açılmasıyla başlayan ilk normalleşme adımı sonrası, ikinci süreç kademeli olarak işleyecek.

Restoranlar, kafe ve lokantaların normalleşme sürecinin ikinci yarısı olan haziran ayı ortasında açılması bekleniyor. Restoranlarda maske ve mesafe kuralı zorunlu olacak, sandalye sayısı azaltılacak.

SPOR SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Spor salonlarının ise haziran ayının son haftası açılması planlanıyor. Sürücü okulları, dans okulları, futbol ve basketbol okullarının ikinci aşamada açılması hedefleniyor.

Restoranlar ve kafeler ne zaman açılacak? Çay ocakları açılacak mı? Kahvelerde oyun oynanacak mı? ile ilgili etiketler 1 Haziran Koronavirüs Restoranlar ve kafeler ne zaman açılacak?
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.