Restoranın önüne yerleştirilen bomba son anda imha edildi!

Suriye'nin kuzeyi ısınmaya devam ediyor. Suriye'nin El Bab kentindeki bir restoranın önüne bırakılmış şüpheli bir paketin, aslında yerleştirilmiş bir bomba olduğu ortaya çıktı. Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından güvenlik güçleri kontrollü bir şekilde bombayı imha etti.

Suriye'nin kuzeyinde köşeye sıkışan terör örgütleri, hainlik seviyelerini her geçen gün artırıyor. Masum kanı dökmek için yabancı istihbarat kurumlarıyla anlaşan terör örgütleri, bölgeden sürüldükçe daha da hırslanıyor.

Restoranın önüne yerleştirilen bomba son anda imha edildi!

RESTORANIN ÖNÜNE BOMBA KOYDULAR

Suriye'nin El Bab kentindeki bir restoranın önündeki paket, çevredekilerin dikkatini çekti. Vatandaşların dikkati sayesinde zamanında önlem alınan pakette bomba olduğu ortaya çıktı. 

Restoranın önüne yerleştirilen bomba son anda imha edildi! - Resim : 2

Restoranın önüne haince yerleştirilen bomba, polisi harekete geçirdi. Bomba imha uzmanı polisler, cihaza müdahale etmek için ter döktü.

GÜVENLİK GÜÇLERİ ZAMANINDA MÜDAHALE EDEREK İMHA ETTİ

Çevrede güvenlik önlemi alınırken, bombanın, güvenlik güçleri tarafından kontrollü bir şekilde imha edildiği bildirildi.

Restoranın önüne yerleştirilen bomba son anda imha edildi! - Resim : 3

Patlamanın kilometrelerce uzaklıktan duyulduğu aktarıldı.

Restoranın önüne yerleştirilen bomba son anda imha edildi! ile ilgili etiketler Suriye bomba Paket El Bab bab restoran imha
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.