Restoran sahibi müşteriye keserle saldırdı!

Şişli Teşvikiye’de restoran işleten bir kişi rahatsızlık verdiği için dışarı çıkmasını istediği müşterinin küfür ettiğini ileri sürerek keserler saldırdı. Müşteri keser darbesi ile yaralanırken ikili arasındaki kavgayı restoranda bulunanlar güçlükle ayırdı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Şişli Teşvikiye Prof. Dr. Orhan Ersek Sokak üzerinde geçtiğimiz 12 Haziran’da saat 14.20 sıralarında meydana gelen olayda iş yeri sahibi Yılmaz A., iş yerine gelerek rahatsızlık verdiğini iddia ettiği Bimen Z.’ye çıkmasını söyledi.

Bunun üzerine şahıs, Yılmaz A.’ya ağır küfürler ederek kafeteryadan çıkmadı. Daha sonra iş yeri sahibi cep telefonundan polis aramak istedi ancak şahıs hakaret etmeye devam etti.

Restoran sahibi müşteriye keserle saldırdı!

Bunun üzerine sinirlenen Yılmaz A. eline aldığı keserle Bimen Z.’nin üstüne yürüdü. Yılmaz A.’nın üstüne geldiğini gören şahıs ile aralarında arbede çıktı. Tekme, yumruk ve tokatların havada uçuştuğu kavgada Yılmaz A. elindeki keserle şahsa defalarca vurdu.

Restoran sahibi müşteriye keserle saldırdı! - Resim : 2

Aldığı darbelerin ardından Bimen Z. hızla kafeteryadan çıkarak uzaklaştı. Kavga nedeniyle kafeteryadaki masalar devrilirken, içerideki müşteriler ise koşarak kaçtı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Restoran sahibi müşteriye keserle saldırdı! - Resim : 3

Olayın ardından Yılmaz A. Harbiye Polis Merkezine giderek şikayette bulundu. Bimen Z.’nin de ifadesinin alınmasının ardından Yılmaz A. sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Restoran sahibi müşteriye keserle saldırdı! ile ilgili etiketler Şişli telefon 12 Haziran
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.