Restoran bahçesinde akılalmaz ölüm

Marmaris'te, bir restoranın bahçesinde oturduğu sırada üzerine yan taraftaki apart otelin su deposu düşen 18 yaşındaki genç yaşamını yitirdi. Gencin ailesi ve arkadaşları sinir krizi geçirdi.

Olay, saat 17.30 sıralarında Siteler Mahallesi'nde meydana geldi. Batuhan Kaan Gül ve 4 arkadaşı kapalı bir restoranın bahçesinde buluşmak için sözleşti. Buluşmaya erken gelen Batuhan Kaan, restoranın bahçesindeki koltukta oturarak arkadaşlarını beklemeye başladı.

Restoran bahçesinde akılalmaz ölüm

Arkadaşlarının geldiği sırada, yan taraftaki apart otelin su deposunun ahşap kalasları kırılınca, depo Batuhan Kaan'ın üzerine düştü. Deponun keskin alüminyum kenarı, talihsiz gencin sağ kolunu dirseğinden kopardı. Durumu gören arkadaşları bağırarak yardım istedi. Batuhan Kaan, durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Restoran bahçesinde akılalmaz ölüm - Resim : 2

Batuhan Kaan'ın arkadaşları sinir krizi geçirirken, acı haberi alıp olay yerine gelen ailesi de gözyaşlarına boğuldu. Gencin cesedi, savcının incelemelerinin ardından, otopsi için Marmaris Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Restoran bahçesinde akılalmaz ölüm ile ilgili etiketler Antalya restoran su deposu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.