Resmi Gazete 6 Ağustos 2020 KDV indirimi

6 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete yayınlandı. Resmi Gazete’de dikkat çeken detaylar arasında KDV oranlarındaki indirim ve kira stopajı oldu. Koronavirüs teebirleri kapsamında yıl sonuna kadar KDV indirimi uygulanacak.

Resmi Gazete 6 Ağustos 2020! 6 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazete yayınlandı. Resmi Gazete’de dikkat çeken detaylar arasında KDV oranlarındaki indirim ve kira stopajı oldu. Koronavirüs teebirleri kapsamında yıl sonuna kadar KDV indirimi uygulanacak. İşte 6 Ağustos tarihli Resmi Gazete...

Resmi Gazete’nin 6 Ağustos 2020 tarihli yayınında KDV oranlarındaki indirim ve kira stopajı gözlerden kaçmadı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan KDV indirimi Resmi Gazete’de yayımlanarak resmen yürürlüğe girmiş oldu.

Yapılan yeni düzenleme sonrasında yüzde 18 olan KDV oranı yıl sonuna kadar yüzde 8'e kadar indirilirken turizm bağlantılı sektörlerde ise bu indirimin yüzde 1 olarak uygulanacağı ifade edildi. KDV indirimi uygulamasına 2020 sonuna kadar devam edilecek.

Resmi Gazete 6 Ağustos 2020 KDV indirimi ile ilgili etiketler Resmi Gazete 6 Ağustos Resmi Gazete kdv indirimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.