Resmi devlet kurumunda cinsel ilişki!

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn yaptığı uygulamalarla yine en çok konuşulanlar arasına girdi. Vajiralongkorn, sarayda zinayla suçlanan iki erkeği görevden aldı. Kral daha önce de, ‘resmi metresini' sadakatsizlikle suçlayıp unvanları geri almıştı.

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, ‘resmi metresini' sadakatsizlikle suçlayıp unvanları geri almıştı. Bu kararın üzerinden 1 hafta geçmeden kral bir karar daha aldı. Kral Vajiralongkorn, ‘aşırı kötü yönetim’ nedeniyle altı yöneticiyi kovdu.

Kral şimdi de 4 görevliyi daha kovmasıyla gündeme oturdu.

Sarayda yeni bir tasfiye dalgası daha estiren Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, dört muhafızın görevien son verdiğini duyurdu.

Royal Gazette’nin haberine göre, bu görevliler arasında yer alan iki erkek zinayla suçlanıyor. Resmi açıklamada, "(Görevliler) uygunsuz davranışlarda bulundu ve zinaya bulaştı” denildi.

Diğer iki görevlininse ‘saray muhafızı olmak için gereken standartları karşılayamadığı’ ve tazminatsız işten çıkarıldıkları açıklandı.

Resmi devlet kurumunda cinsel ilişki! ile ilgili etiketler Tayland Cinsel İlişki zina metres
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.