Resmi anaokulu ne demek?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul ve Bursa’nın ardından Ankara’da da resmi anaokullarında uzaktan eğitime geçildi. Veliler ise resmi anaokulu ne demek ve resmi anaokulu nedir sorularının cevabını aradı.

Resmi anaokulu nedir sorusunun cevao araştırılmakta. Koronavirüste artan vaka sayıları sonrasında dün İstanbul ve Bursa illerinde alınan resmi anaokulu, anasınıfları ile uygulama sınıflarındaki uzaktan eğitim kararı Ankara içinde geldi. 30 Kasım - 4 Ocak 2020 tarihleri arasında Ankara’da da resmi anaokulu, anasınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim ve öğretimin uzaktan yapılacağı kaydedildi.

RESMİ ANAOKULU NE DEMEK?

Anaokulu henüz okuma yaşına gelmemiş 3-6 yaş arası 36-72 aylık çocukların okul hayatına ve genel sosyal yaşam koşullarına uyum sağlaması ve hayata hazırlanması amacıyla devam ettikleri, bir diğer adı da ana mektebi olan çocuğun gelişimine çok önemli katkıları ve faydaları olan kurumlardır. Resmi yada özel olarak kurulup, uzman sertifikasyon sahibi anaokulu öğretmenliği alanında eğitim almış kişilerce eğitim verirler.

Resmi anaokulu ne demek? ile ilgili etiketler Resmi Anaokulu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.