Resmen boşanıyorlar! Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den 4 aylık eşi Nihan Ünsal'a zina davası

12 Nisan'da evinde fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılan 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden 45 gün sonra taburcu olur olmaz kendisinden 25 yaş küçük sunucu ve menajer sevgilisi Nihan Ünsal ile nikah masasına oturmuştu. Henüz 4 aylık evli olan ünlü oyuncu hayatının şokunu yaşadı. İş insanı Özer Kocer ile yasak aşk görüntüleri ortaya çıkan eşi Nihan Ünsal'a boşanma davası açarak o görüntüleri de davada delil olarak sundu. İşte detaylar...

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş gibi isimlerin başrolünü paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de hayat verdiği Haluk Güçlü karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Burak Sergen geçtiğimiz Nisan ayında fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmış ve sevenlerini korkutmuştu. 24 Mayıs günü taburcu olan ünlü oyuncu 'Ailem, nişanlım, oğlum, setteki güzel dostlarım, sevenlerim, menajerim, tanıdığım tanımadığım herkes dualarınızı esirgemediğiniz. Hep yanımda olan, ben uyurken nişanlıma oğluma aileme desteğini esirgemeyen dostlarıma isimleri tek tek yazamadığım için affınıza sığınıyorum Teşekkürlerim minnetim çok fazla... İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin.' açıklamasında bulunmuştu.

Boşanıyorlar! Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den 4 aylık eşi Nihan Ünsal'a zina davası

Ölümden dönen ve zor günler geçiren Sergen, taburcu olduktan çok kısa bir süre sonra 2019 yılının Şubat ayında nişanlandığı sevgilisi Nihan Ünsal ile evinde sürpriz bir nikahla sessiz sedasız hayatını birleştirmişti ve güzel haberi sosyal medya üzerinden duyurmuştu.

Boşanıyorlar! Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den 4 aylık eşi Nihan Ünsal'a zina davası


Henüz dört aylık evli olan Sergen eşinin ihanetiyle yıkıldı. Nihan Ünsal'ın evli ve çocuklu iş insanı Özer Kocer ile el ele, 1 Ekim Cuma ve 2 Ekim Cumartesi akşamları çekilen ihanet görüntüleri ortaya çıktı. Ünsal kendisini ''Ben bunları kimlerin ne amaçla yaptığını biliyorum. Hastayken aldatma söz konusu bile değil. Fotoğraflar da maalesef eski'' şeklindeki bir açıklamayla savundu.

Boşanıyorlar! Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den 4 aylık eşi Nihan Ünsal'a zina davası

Eşinin ihanetiyle neye uğradığını şaşıran ve hastanede ölüm kalım savaşı verdiği süreçte bile aldatıldığını öğrenen Burak Sergen ise hiç beklemeden düğmeye bastı. Ortaya çıkan yasak aşk görüntülerinden sonra 60 yaşındaki oyuncu kendisinden 25 yaş küçük eşine boşanma davası açmak için soluğu mahkeme kapısında aldı.

4 AYLIK EŞİNE ZİNA DAVASI AÇTI

Burak Sergen'i aldatan eşi Nihan Ünsal'ı, Günaydın muhabiri suçüstü yakaladı ve ihanet görüntülerini yayımladı. Ünsal, İzmirli iş insanı Özer Kocer ile el ele ve aynı eve girerken görüntülendi. Sergen, magazin gündemine bomba gibi düşen ve günlerdir konuşulmaya devam eden ihanet görüntülerini mahkemeye delil olarak sunarak zina nedeniyle boşanma davası açtı.4 Haziran 2021'de evlendiği eşinden bir an önce boşanmak istediğini dilekçesinde dile getiren Sergen, uzaklaştırma kararı aldırdığı Nihal Ünsal'dan maddi ve manevi tazminat talebinde ise bulunmadı. Boşanma dava ile ilgili gizlilik kararı getirildi.

 

.

Resmen boşanıyorlar! Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den 4 aylık eşi Nihan Ünsal'a zina davası ile ilgili etiketler mahkeme dava burak sergen Nihan Ünsal boşanma davası Özer Kocer
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.