Reşit Karabacak neden, ne zaman öldü? Survivor Yunus Emre Reşit Karabacak'ın oğlu mu?

Survivor 2021 Yunus Emre’nin babası Reşit Karabacak neden, ne zaman öldü sorusuna yarışmayı yakından takip edenler cevap aramaya başladı. Yunus Emre son olarak kazandığı oyunlardan hemen sonra ilk iş olarak babasını andı ve ekran başındakileri ağlattı.

Survivor 2021 gönüllüler kadrosunda yer alan yarışmacılardan Yunus Emre’nin acısı herkese duygusal anlar yaşattı. Milli güreşçilerimiz arasında yer alan Yunus Emre’nin babası Reşit Karabacık’ın hayatını kaybetmesi ve oyunlardan sonra Yunus Emre’nin babasını anması herkesi ağlattı.

REŞİT KARABACAK NEDEN, NE ZAMAN ÖLDÜ?

Türkiye Güreş Federasyonu’ndan yapılan açıklamada minderde kazanmış olduğu başarılar ile Türkiye'ye büyük mutluluklar yaşatan Avrupa şampiyonu ve milli takım antrenörü Reşit Karabacak, yakalandığı koronavirüs hastalığından dolayı tedavi gördüğü Bursa Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Karabacak'ın naaşı, bugün ikindi namazına müteakip Bursa Merkez Dikkaldırım Merkezli Camisi'nde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedildi.

Türk güreşinin önemli isimlerinden 66 yaşındaki Karabacak, güreşe daha henüz 19 yaşında iken İzmir’de başladı. Karabacak, ilk şampiyonluğunu da güreşe başladıktan bir yıl sonra serbest stilde Balkan birinciliği ile kazandı. Sonrasında Akdeniz ve Avrupa şampiyonu olan Karabacak, dünya şampiyonalarında da elde ettiği başarılarla ülkemizin gurur abidelerinden biri haline geldi.

Karabacak, sporu bıraktıktan sonra Güreş Milli Takımı antrenörü olarak görev yaptı. Bir süre önce öncesinde koronavirüs hastalığına yakalanan Karabacak, kalp krizi geçirdi ve durumu ağırlaşınca hayatını kaybetti. Survivor Yunus Emre, Reşit Karabacak'ın oğludur.

Reşit Karabacak neden, ne zaman öldü? Survivor Yunus Emre Reşit Karabacak'ın oğlu mu? ile ilgili etiketler Survivor Yunus Emre Reşit Karabacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.