Resimli karne mesajları! Komik karne paylaşımları!

Resimli karne mesajları! Milyonlarca öğrencinin beklediği karne günü geldi çattı. Bugün öğrenciler bir dönemin sonuçlarını karnelerinde görecekler. Karne mesajları günün aranan konuları arasında bulunuyor. İşte resimli karne mesajları! En komik karne tebrik mesajları! Detaylar haberimizde...

Resimli karne mesajları! Heyecanla beklenen karne günü geldi. Bugün ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri karneleri ile buluşacaklar. Öğrenciler yoğun bir tempodan sonra yarı yıl tatili geldi. Veliler ve yakınlar ise öğrencileri tebrik etmek için karne mesajlarını arama başladılar. Sizler için karne kutlama mesajları ve komik karne mesajlarını araştırdık. İşte En güzel resimli karne mesajları! Merak edilen detaylar haberimizde...

Resimli karne mesajları! Komik karne paylaşımları!

KARNE TEBRİK MESAJLARI

Güler yüzün, neşen hepimizi sarıp kucakladı. Bu neşen ve başarının tüm hayatın boyunca seninle birlikte olması temenni ediyorum.

Başarılarının bir ödülü olan bu Takdir Belgesini bize hediye ettiğin için çok teşekkürler yavrum. Ailen olarak her zaman arkandayız.

Teşekkür Belgesi ile bizleri çok mutlu ettiğini bilmeni isteriz çocuğum. Anne ve baban olarak başarılarının devamını dileriz.

Resimli karne mesajları! Komik karne paylaşımları! - Resim : 2

Canım yavrum olağanüstü bir performans göstererek bu notları fazlasıyla hak ettin. Teşekkür ederim. Ailenle birlikte sabır ve özveriyle yaptığınız çalışmaların meyvesi olan bu güzel karnen senindir. Çok teşekkür ederim.

Bu yıl gösterdiğin performansın bütün eğitim öğretim hayatınca devam etmesini dilerim. İyi tatiller.

Son derece başarılı bu dönem için seni tebrik ediyorum. Umarım hayatın boyunca başarılı olursun.

Biricik yavrum başarılarınla beni çok mutlu ettin. İyi tatiller.

Resimli karne mesajları! Komik karne paylaşımları! - Resim : 3

Çalışmalarının karşılığı olan bu güzel karnen senin mutluluğun olsun. İyi tatiller.

Bu mutlu günü böylesine güzel bir karneyle tamamladığın için beni çok sevindirdin. Teşekkür ederim yavrum.

Okula başladığın ilk günden beri severek yaptığın her çalışmanın karşılığı bu karnededir. Başarılar dilerim. Senin gibi bir evlada sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Canım yavrum ilk günden beri yanında olan ve desteğini esirgemeyen ailene teşekkür ediyorum. Sende böyle bir aileye sahip olduğun için onlara teşekkür et. İyi tatiller.

HANGİ DURUMLARDA ÇOCUĞA KARNE HEDİYESİ ALINMALIDIR?

Genel olarak çocuğun karnesi iyi olduğunda hediye alınmaktadır. Bu çocuk için bir ödül niteliğinde olurken karnesi kötü olan çocuk tatile gidememekle cezalandırılmaktadır. Bu da çocuğun ödül ceza sitemini öğrenmesine neden olmaktadır. Karnesi iyi olmayan bir çocuk belirli bir süre sonra karnem iyi değil o yüzden birşey istemiyorum şeklindeki bir söylemle ebeveynlerine gelebilirler. Böyle bir hakları olduklarını düşünebilirler. Çocuğa tatil hediyesi alınarak dönemin bitmesiyle ilişki kurularak her karne alan çocuğa iyi-kötü ayrımı yapmadan yaklaşılabilinir. Unutulmamalıdır ki başarılı olsun yada olmasın her çocuk tatili, oyun oymayı, gezmeyi hak eder.

YAZ TATİLİ NE ZAMAN?

2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin yaz tatili 14 Haziran 2019 tarihinde başlayacak.

2019 - 2019 OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

2019-2020 eğitim öğretim yılı ise 16 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak.

EN GÜZEL KARNE HEDİYELERİ 2019!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında, kentte 790 okul birincisi, karne hediyesi olarak yakınlarıyla 5 yıldızlı otellerde tatil keyfi yaşayacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in hayata geçirdiği, "Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek" projesi çerçevesinde, okulunu birincilikle bitiren öğrenciler tatille ödüllendirilecek.

Proje kapsamında, Antalya'da 790 ortaokul ve lise birincisi, bin 580 yakınıyla 5 yıldızlı otellerde 3 gün tatil yapacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinin desteğiyle 5 yıldır yürütülen proje çerçevesinde, şu ana kadar 12 bin 85 kişi tatil yaptı.

Proje, öğrencileri başarıya motive etmek ve onların çalışma azimlerini artırmak amacıyla hayata geçiriliyor.

Türel, yaptığı açıklamada, Türkiye'de ilk olan projenin beşincisini gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bunun, öğrenciler için anlamlı bir karne hediyesi olduğuna değinen Türel, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim yaşamlarına daha moralli devam etmelerine imkan sağlıyoruz. Bu sömestir tatilinde de Gazipaşa'dan Kaş'a kadar 19 ilçemizde devlet okulu, özel okul ayırt etmeden okul birincilerini, yakınlarıyla konaklama tesislerinde misafir ediyoruz. Aileler de projeden çok memnun. Birçok aile ilk kez 5 yıldızlı otelde tatil yaptıklarını ifade ediyor."

Resimli karne mesajları! Komik karne paylaşımları! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.