Resimli cuma mesajları 2019! Kısa ve uzun cuma mesajları!

Müslümanlar için haftanın en faziletleri günlerinden biri olan cuma gününün gelmesi ile birçok kişi sevdiklerine cuma mesajları atmak için araştırmalar yapıyor. İşte, Resimli cuma mesajları 2019! Kısa ve uzun cuma mesajları! Detaylar haberimizde...

Haftanın en güzel ve en mübarek günlerinden olan cuma günü, müslümanların ibadetlerine yoğunluk verdiği gündür. Kur'an-ı Kerim okumak, namaz kılmak, dua etmek bugünü anlamlandıran ibadetlerdendir. Vatandaşlar sevdiklerine cuma mesajı göndermek üzere araştırmalar yapmaya başladı. İşte, Resimli cuma mesajları 2019! Kısa ve uzun cuma mesajları! Detaylar haberimizde...

Resimli cuma mesajları 2019! Kısa ve uzun cuma mesajları!

RESİMLİ CUMA MESAJLARI!

Resimli cuma mesajları 2019! Kısa ve uzun cuma mesajları! - Resim : 2

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

Resimli cuma mesajları 2019! Kısa ve uzun cuma mesajları! - Resim : 3

Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

Resimli cuma mesajları 2019! Kısa ve uzun cuma mesajları! - Resim : 4

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Resimli cuma mesajları 2019! Kısa ve uzun cuma mesajları! - Resim : 5

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Resimli cuma mesajları 2019! Kısa ve uzun cuma mesajları! - Resim : 6

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Resimli cuma mesajları 2019! Kısa ve uzun cuma mesajları! ile ilgili etiketler İslam İslamiyet cuma 2019 cuma günü cuma duaları cuma mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.