Resesyon ne demek? S&P nedir?

Standard & Poor's (S&P) Global Ratings, Türkiye'nin 2018 yılının ikinci çeyreğinde resesyona girebileceğini belirtti. Resesyonun ne olduğunu ve S&P'yi araştırmaya başladı. Peki resesyon nedir? S&P ne demek? Detaylar haberimizde...

Resesyon nedir? Gündemde araştırılan konular arasında resesyon ne olduğu yer alıyor. Kredi derecelendirme kuruluşu S&P Türkiye'nin resesyona girebileceğini belirtti. Türkiye'nin 2018 yılının ikinci çeyreğinde resesyona girebileceğini S&P'nin belirtmesinden sonra resesyonun anlamı merak ediliyor. Peki resesyon nedir? S&P ne demek? Merak edilen detaylar haberimizde...

Resesyon ne demek? S&P nedir?

S&P'nin "Ödemeler Dengesi Baskısının Türkiye ve Arjantin'e Zararı" isimli yazısına göre kurum, Türkiye ekonomisinin 2019'da yüzde 0.5 daralacağını tahmin ediyor.
Kuruma tahminlerine göre Arjantin de gelecek aylarda resesyona girebilir.

Arjantin ekonomisinin ise 2019 bu yıl yüzde 0.2 daralacağını tahmin eden kurum, gelecek yıl içinstagnasyon bekliyor.

Kurum tarafından kaleme alınan yazıda kısa vadeli ekonomik performansın her iki ülkede de sert bir şekilde olumsuz etkileneceğini tahmin ediyor.

S&P Global Rating analisti Maxim Rybnikov yaptığı değerlendirmede, "Arjantin ve Türkiye'nin görünümlerinin istikrar kazanması, büyük ölçüde iki hükümetinde güvenilik politika yanıtları verme kabiliyetlerine bağlı" dedi.

Resesyon ne demek? S&P nedir? ile ilgili etiketler resesyon ne demek s&p nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.