Reşat Erdoğan: Yapılan resmen alçaklık...

İYİ Parti’nin 4 olağanüstü kurultayında FETÖ'nün şifreleme sistemiyle örtüşen bir hile yapıldığını iddia ederek istifa eden kuruculardan Reşat Erdoğan, SuperHaber’e istifasının perde arkasını anlattı.

Yaşanan sıkıntıların en başından beri farkında olduklarını, ancak partilerine sahip çıkmak için mücadele ettiklerini belirten ve aynı zamanda işadamı olan Reşat Erdoğan, süreci şu sözlerle anlattı:

BEN TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM
Ben Türk milliyetçisiyim. Aktif siyaset yapma meraklısı değilim. Bunu çevremdeki herkes bilir.Ancak bu partiye destek verdim. Partinin içinde de çok değerli Türk milliyetçileri var. Bakıyoruz, zaman içinde onları tasfiye ettiler. Yine kendiliğinden kopanlar var.

MADDİ, MANEVİ DESTEĞİMİ İNKAR EDEMEZLER
Bu partinin kuruluş sürecinin en başından bu yana varım. Kuruculardanım. Kuruluş süreci de dahil olmak üzere maddi, manevi her şeyimi ortaya koydum. Bu desteğimi kimse inkar edemez.

SON KONGREDE YAPILANLAR ALÇAKLIK
Yapılanları kelimelerle ifade etmem zor. Normalde, çarşaf liste ile seçim yapılacaktı. Bu demokratik bir yöntemdir. Ancak akla hayale gelmeyecek bir şekilde oyun oynadılar.Seçilmesini istedikleri isimleri arka arkaya sıraladılar. Listenin 110 ve 160’ncı sıra arasındaki adaylar hep bunların adamı. Teşkilatlara ve delegelere talimatla bu sıradakilere oy vermelerini sağlamak istediler. Bu alçaklıktır. Listeyi delen 8-10 kişi hariç, bu sıradakiler seçildi.

ŞEYTANIN AKLINA GELMEYECEK YÖNTEM
Böyle bir şey olabilir mi? Şeytanın bile aklına gelemeyecek bir yöntem. Anti demokratik. Hani kurultay öncesinde delegenin iradesi diyordunuz. Delegenin, teşkilatların, tabanın iradesi nereye gitti?

BU YÖNTEMİN TÜRKİYE’DEKİ MİMARI BİLİNİYOR
Resmen şifreleme uyguladılar. Bu şifreleme sisteminin sahibinin kim olduğu biliniyor. Geçmişte bunu FETÖ uygulamıştı. Bunun benzerini siz nasıl Türk milliyetçilerine karşı kullanırsınız.

DEVLET BAHÇELİ TÜRK SİYASETİNİN SAYGIN BİR İSMİDİR
Bu açıklamalarımın Sayın Bahçeli’nin yaptığı açıklamalarla alakası yok. MHP’ye geçmek gibi bir durum söz konusu değil. Zaten siyasete devam etmeyi düşünmüyorum. Ancak İyi Parti’ye katıldığım dönem dahil olmak üzere Sayın Bahçeli’ye hep saygı duymuşumdur. Hatta yakın zaman da dahil olmak üzere sayın Bahçeli ile iletişimimiz hiç kopmadı. Kendisi Türk siyasetinin saygın bir ismidir.

Reşat Erdoğan: Yapılan resmen alçaklık... ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.