Request (REQ) Coin nedir? Nasıl satın alınır?

Kripto para piyasasındaki çeşitlilik ve bu yönde yapılan araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Request (REQ) en çok araştırılan birimler arasında yer alıyor. Peki, Request (REQ) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Resquest Network (REQ), Ethereum tabanlı ve merkeziyetsiz bir ödeme sistemi protokolüdür. Request, herkesin kolaylıkla ve güvenle ödeme talebi oluşturmasına ve ödeme almasına olanak tanımaktadır. Bu çerçevede Request (REQ) en çok araştırılan birimler arasında yer alıyor. Peki, Request (REQ) nedir? Detaylar haberimizde... 

Request (REQ) Coin nedir? Nasıl satın alınır?

REQUEST (REQ) NEDİR?

Request Network, ülkelerin ticaret yasalarıyla da uyumlu çalışmaktadır. Request’in bir diğer öne çıkan özelliği ise, yalnızca ödeme hizmeti vermenin ötesine geçmesi ve blockchain teknolojisinin değişmezliğinden yararlanarak doğru denetim ve muhasebe hizmetleri üretmesidir. Ağda bir talep oluşturan kullanıcı, ödeme/fatura talebinde bulunabilmektedir. Tüm adımlar belgelenmekte ve Request Network’te saklanmaktadır. 

Dünyanın bir numaralı ödeme sistemi olmak için PayPal ile yarışmaya çalışsa da Request Network, ilk talepten muhasebeye kadar bir ödeme döngüsünün her aşamasını sağlamasıyla dikkat çekmektedir. Request Network, devlet ödemelerinden fatura ödemelerini tüm ödeme türlerinde de hizmet vermeyi amaçlamaktadır. 

Request Network’ün yerel fayda tokenı REQ ise bir ERC-20 tokenıdır.

REQUEST (REQ) COIN NASIL SATIN ALINIR?

Req Coin, Coinmarketcap verilerine göre 26 Kasım 2021 itibariyle 952 milyon dolarlık piyasa değerine sahiptir. Maksimum arzı 999 milyon 983 bin iken, dolaşımdaki arzı 999 milyon 877 bindir. Req Coin, tüm zamanların en yüksek seviyesini 4 yıl önce ilk piyasaya sürüldüğü zamanlarda 1.18 dolar ile görürken, en düşük seviyeyi 2 yıl önce ayı sezonu diye tabir edilen dönemde 0.004651 dolar ile yakalamıştır. USDT, BTC, ETH ve USD gibi işlem çiftleriyle el değiştirilen Req Coin, Coinbase, Binance, Huobi, Bitfinex, Gate.io başta olmak üzere KuCoin, Uniswap gibi borsalardan da alınıp satılabilir.

Request (REQ) Coin nedir? Nasıl satın alınır? ile ilgili etiketler request coin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.