Ren Coin nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasını yönelik araştırmalar her geçen gün hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede en çok araştırılan konulardan biri de, farklı blockchain platformları arasında iş birliktelik ve likidite sağlamak için inşa edilmiş bir açık protokol olan Ren Coin. Peki, REN Coin nedir? Nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

Ren (REN), farklı blockchain platformları arasında iş birliktelik ve likidite sağlamak için inşa edilmiş bir açık protokoldür. Kripto para piyasası ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, "REN Coin nedir? Nasıl alınır?" sorusu büyük bir merakla araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde... 

Ren Coin nedir? Nasıl alınır?

REN COIN NEDİR

Ren (REN), farklı blockchain platformları arasında iş birliktelik ve likidite sağlamak için inşa edilmiş bir açık protokoldür.

Eskiden Republic Protocol olarak bilinen Ren, RenVM isimli kendi sanal makine mainnet projesini, 2018'de 34 milyon dolarlık ilk token arzı (ICO) işlemini tamamladıktan sonra, Mayıs 2020'de piyasaya sürdü.

 Protokolün yerel tokeni REN, RenVM'ye güç veren, Darknodes olarak bilinen çalışan düğümler için bir teminat görevi görüyor.

Ren, blockchain ağları arası likidite engellerini kaldırarak merkeziyetsiz finansın (DeFi) iş birlikteliğini ve dolasıyla erişilebilirliğini ve genişlemesini mümkün hale getirmeyi hedefliyor.

REN COIN NASIL ALINIR?

REN, özgürce ticareti yapılabilen bir token ve çeşitli büyük borsalarda boy gösteriyor. Bunlar arasında Binance ve Huobi Global Ekim 2020 itibarıyla en büyük hacme sahip olanlar. İşlem çiftleri arasında kripto para birimleri, itibari para birimleri ve sabit değerli kripto paralar yer alıyor.

 

 

 

Ren Coin nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler ren REN COIN
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.