Rektör sorunu bahanesiyle 'hükümet istifa' sloganları!

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne atanmasını protesto eden öğrenciler, Beşiktaş ve Sarıyer'de toplanma yasağı olması nedeniyle Kadıköy'de bir araya geldi. Rektörü bahane eden ve aralarında terör destekçilerinin de olduğu bir grup Ruhtım'da protesto gösterisi düzenlendi. Terör iltisakı nedeniyle cezaevinde olan HDP'li Leyla Güven'e özgürlük pankartının olduğu gösteride 'Hükümet istifa' sloganları atıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Melih Bulu'nun atanmasıyla başlayan protestolar devam ediyor.

Valilik tarafından Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinde toplanma yasağı getirilmesi üzerine, eylemcilerin yeni durağı Kadıköy oldu.

EYLEMLER KADIKÖY'E TAŞINDI

Öte yandan eyleme, CHP'li isimler ve DİSK görevlileri de destek verdi.

'HÜKÜMET İSTİFA' SLOGANLARI

Terör iltisakı nedeniyle milletvekilliği düşürülen ve ardından tutuklanan HDP'li Leyla Güven'e özgürlük pankartının olduğu gösteride 'Hükümet istifa' sloganları atıldı.

Rektör sorunu bahanesiyle 'hükümet istifa' sloganları! - Resim : 2

Rektör sorunu bahanesiyle 'hükümet istifa' sloganları! - Resim : 3

Rektör sorunu bahanesiyle 'hükümet istifa' sloganları! - Resim : 4

Rektör sorunu bahanesiyle 'hükümet istifa' sloganları! ile ilgili etiketler Kadıköy Boğaziçi Üniversitesi protesto Rektör

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.