Rektör Melih Bulu hızlı başladı

Rektör Melih Bulu dün öğrencilerle konuşmasında hedefinin Boğaziçi Üniversitesi'ni ilk yüze sokmak olduğunu söylemişti. Öğrenciler bu sözlere "İstemiyoruz" diye karşılık verse de Bulu görevine hızlı başladı. Rektör Bulu bugün üniversitenin idari kadrolarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Melih Bulu görevine hızlı başladı. 

Kariyerini, başarılarını hiçe sayanlara aldırmadan işinin başına geçen Prof. Bulu, öğrencileriyle yaptığı konuşmada "Bakın benim iddiam var. Ben Boğaziçi Üniversitesini dünyanın ilk yüz üniversitesi arasına sokacağım" demişti. 

Rektör Melih Bulu hızlı başladı

Konuştuğu öğrenciler bu söyleme bile itiraz ederek "Yaa istemiyoruz" dese de Prof. Melih Bulu, bu amaç doğrultusunda çalışmalarına hız verdi.

Bulu, ilk toplantısını ise üniversitede yıllardır görev yapan idari kadro ile gerçekleştirdi. Bulu bu toplantıyı sosyal medyadan şu mesajla duyurdu:

"Boğaziçi'nin yıllardır yönetimini üstlenen idari kadrosu büyük bir avantaj bizler için. Yılların getirdiği tecrübe ile hem ilk toplantımızı bir saatte tamamladık hem de keyifli bir çay sohbeti yaptık."

Rektör Melih Bulu hızlı başladı ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Melih Bulu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.