Rektör Hülagü'den ev sahiplerine çağrı var!

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, yüz yüze eğitim kararıyla birlikte kentte yükselen ev kiraları nedeniyle ev sahiplerine çağrıda bulundu. Hülagü, “Beklenti ve talebimiz, kiraları makul bir düzeyde tutmalarıdır” dedi.

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararının ardından Kocaeli’de birçok öğrenci kiralık ev ve yurt arayışına girdi. Pandemi arasının ardından öğrencilerin kente tekrar gelecek olması, kira fiyatlarını oldukça yükseltti. Durumu fark eden Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Rektör Hülagü mesajında, “Değerli Kocaelililer, üniversite sonuçlarının açıklanmasıyla sonuç heyecanı, yerini konaklama telaşına bıraktı. Kocaeli'de ev, yurt, pansiyon ve apart sahiplerinden açıkça beklenti ve talebimiz, kiraları öğrencilerimizin ödeme gücünü zorlamayacak makul bir düzeyde tutmalarıdır” ifadelerini kullandı.

Rektör Hülagü'den ev sahiplerine çağrı var! ile ilgili etiketler Kocaeli kocaeli üniversitesi saadettin hülagü ev kiraları yüz yüze eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.