Rektör Bulu protestocu öğrencilere el salladı

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalına konuk oldu. Canlı yayında kendisini protesto eden öğrencilere el sallayan Bulu'ya karşı 'yuh' sesleri yükseldi.

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, öğrenci ve akademisyenlerin kendisine yönelik tepkileriyle ilgili olarak Cüneyt Özdemir'in YouTube'daki canlı yayınına katıldı.

"ONLARA BİRAZDAN EL SALLAYACAĞIM"

 Özdemir, yayında "Hocam bu iş nasıl olacak? Yüksek sesler geliyor şu an bayağı bir öğrenciden. Sizi protestolar devam ediyor" ifadesini kullandı. Prof. Bulu ise buna gülerek "Onlara birazdan el sallayacağım" yanıtını verdi.

Rektör Bulu protestocu öğrencilere el salladı

Özdemir'in isteği üzerine canlı yayında öğrencilere el sallayan Prof. Bulu, "Alkışlı yuhalamalar mı geliyor?" sorusunu da "Evet, evet" diyerek doğruladı.

​Canlı yayında yaşananlarla ilgili olarak Özdemir'in yorumu ise "Öğrenciler size ilginç bir hoş geldin töreni düzenliyorlar anladığım kadarıyla" oldu.

 

Rektör Bulu protestocu öğrencilere el salladı ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi Rektör protesto Melih Bulu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.